5 Nisan 2014 Cumartesi

PATATESLİ SAÇ BÖREĞİ

 PATATESLİ SAÇ BÖREĞİ
 Önceden haşlanmış patateslerimizi kuru soğanla soteleyip tuz-karabiber ilavesiyle harcımızı hazırlıyoruz;
1 hazır yufkayı dört eşit parçaya ayırıp içledikten sonra orta hararette(bunun ısısı az olursa kurur)arkalı önlü çevirerek ve tereyağı ile yağlayarak pişiriyoruz.
AFİYET OLSUNFotoğraf: PATATESLİ GÖZLEME
Önceden haşlanmış patateslerimizi kuru soğanla soteleyip tuz-karabiber ilavesiyle harcımızı hazırlıyoruz;
1 hazır yufkayı dört eşit parçaya ayırıp içledikten sonra orta hararette(bunun ısısı az olursa kurur)arkalı önlü çevirerek ve tereyağı ile yağlayarak pişiriyoruz.
                                   AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder