9 Mayıs 2014 Cuma

AY KURABİYE

AY KURABİYE
Görseli ve lezzeti ile göz dolduran bir tarif;arkadaşlarınıza hediye olarak yapınca da çok makbule geçiyor,tarifi istenilenler listesinden:)...
malzemeler
250 gr tuzsuz tereyağı
1 su bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı yoğurt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı nişasta
vanilya -kabartma tozu-un
reçel-hindistan cevizi
yapılışı;
1-tüm malzemeyi yoğurarak yumuşak bir hamur yapalım
2-cevizden biraz büyük parçalar koparıp ay şekli verelim;180 derecede pişirelim
3-kurabiyeler soğuyunca fırça yardımı ile reçel sürüp Hindistan cevizine bulayalım
                                                                                                            AFİYET OLSUN
Fotoğraf: AY KURABİYE

Görseli ve lezzeti ile göz dolduran bir tarif;arkadaşlarınıza hediye olarak yapınca da çok makbule geçiyor,tarifi istenilenler listesinden:)...

malzemeler

250 gr tuzsuz tereyağı

1 su bardağı sıvıyağ

1 çay bardağı yoğurt

1 su bardağı şeker

1 su bardağı nişasta

vanilya -kabartma tozu-un

reçel-hindistan cevizi

yapılışı;

1-tüm malzemeyi yoğurarak yumuşak bir hamur yapalım

2-cevizden biraz büyük parçalar koparıp ay şekli verelim;180 derecede pişirelim

3-kurabiyeler soğuyunca fırça yardımı ile reçel sürüp Hindistan cevizine bulayalım

                                                                                                            AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder